Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Oprema za igraonice

Poslednjih godina dečije igraonice postale su veoma popularne širom Srbije, jer deca postaju zahtevni potrošači i znaju šta žele još od malih nogu. Ukoliko i vi želite detetu da pružite kvalitetno provedeno slobodno vreme, sigurno ćete ga odvesti u igraonicu. Oprema za igraonice osnovna je delatnost naše firme, koja se ovim poslom bavi mnogo godina na domaćem tržištu i slobodno možemo reći da smo postali lideri u ovoj oblasti, jer nudimo najbolju ponudu svim zainteresovanim partnerima, uz veoma povoljne uslove i cene opreme.

Kada želite da otvorite igraonicu, postoji mnogo elemenata o kojima morate voditi računa, a jedan od njih, svakako najvažniji, jeste bezbednost. Da bi igraonica dobila dozvolu za rad, sva oprema koja se u njoj nalazi mora da bude sasvim sigurna za svu decu koja je koriste, mora da bude potpuno testirana i bezbedna za upotrebu, i da ispuni sve definisane standarde koji su propisani. Naša firma godinama u svom poslovanju primenjuje sve važeće standarde Evropske unije, tako da možemo garantovati potpunu bezbednost i sigurnost svakog dela naše opreme. Na raspolaganju imamo veliki broj najrazičitijih tipova opreme za igraonice – od stolova i nameštaja, preko kaveza i penjalica, do beby bazena i svih drugih elemenata, koji mogu biti posebno dizajnirani prema vašim zahtevima i u skladu sa konceptom vaše igraonice. Svaki dogovor sa nama je moguć, mi smo tu da vam u svim zahtevima izađemo u susret, a s obzirom na dugogodišnje iskustvo u opremanju igraonica, možemo vas i posavetovati ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa izgledom vaše igraonice.

Naša oprema za igraonice je provereno vrhunskog kvaliteta, ali i veoma atraktivnog dizajna, tako da će sigurno sva deca uživati u vašoj igraonici i svim zanimljivim elementima koje možemo da pripremimo za njih. Otvoreni smo za vaše pozive i posete, kad god vama odgovara mi smo tu, jer želimo da svim našim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima pokažemo da smo pravi profesionalci u poslu i da želimo za sve vas samo najbolje. Oprema za igraonice vam je na dohvat ruke, vaše je samo da nas kontaktirate i kažete šta želite, a naš zadatak jeste da vam sve želje pretvorimo u stvarnost. Videćete da je sa nama to veoma lako, zato vas očekujemo da zajedno pravimo prava dečija carstva.

No Comments

Comments are closed.

To Top